Сподіваємось, що інформація, яку Ви отримаєте,
допоможе усвідомити важливість дошкільної освіти.

понеділок, 24 грудня 2012 р.




Гостинно відчиняємо двері


Дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко» радо відчинив двері для маленьких та допитливих малюків - відкрилася нова п’ята вікова група. Тепер всі діти, які так довго чекали на цю подію, зможуть приєднатися до нашої дружної родини.
Відкриття групи - це завжди велике і яскраве свято для громади, а особливо найменших жителів селища Жданівське, які уже давно очікують влиття в дитячий казковий світ.
Здійснитися мрії змогли завдяки активному сприянню органів місцевого самоврядування. Тому найперші слова вдячності і низький уклін від гарячих дитячих сердець і педагогічного колективу хотілося б висловити: голові Добропільської  міської ради Віктору Трохимовичу Дерипаска, начальнику відділу освіти Добропільської  міської ради Ользі Володимирівні  Гетьман.
Працівники дошкільного закладу висловили щиру вдячність  батькам, які прийняли активну участь у підготовці  до відкриття нової групи.
24 грудня 2012 року для когось урочисто, для когось бажано відкрилися простори нового, захоплюючого світу. Маленькі ніжки чимдуж тупотять туди…в середину…, де їх вже чекають в світлій та затишній групі маленькі ліжечка, іграшки, які так сумують за дитячими рученятами і, звичайно, вони, дві матусі – вихователі, без яких не обійдеться дозвілля малюків.
Дошкільний навчальний заклад № 3 «Сонечко» завжди радий гостям і великим, і маленьким, таким, як наша малеча. Це сім’я, яка назавжди залишиться в наших серцях.





Немає коментарів:

Дописати коментар