Сподіваємось, що інформація, яку Ви отримаєте,
допоможе усвідомити важливість дошкільної освіти.

понеділок, 23 листопада 2015 р.

          19 листопада 2015р. в рамках роботи методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради, в ЗОШ №6  ( директор Стреліна Т.І.)                  та ДНЗ №3 (завідувач Йолкіна Н.О.), відбувся семінар вчителів початкових класів та вихователів старших груп  за темою: «Початкова школа виростає з дошкілля».           Мета заходу: розглянути питання забезпечення наступності в роботі дошкільних навчальних закладів та початкової школи.
У роботі семінару прийняли участь:
Методист ММК Гнилицька Л.В.
Керівники ПНМК Чернова О.В., Перліцану Л.В., Грінцова О.В.
     Головним питанням яке розглядалось на семінарі було: «Розвиток дошкільняти як гармонійної, різнобічної, життєво компетентної особистості в рамках наступності в роботі ДНЗ та початкової ланки школи».
     Семінар складався з чотирьох частин: організаційна частина, теоретична, практична, підсумково-аналітична  частина.                                                                      Цікавим була презентація  і доповідь вихователя-методиста                           ДНЗ№3 Поліщук А.В. « Крапка, риска, завиток – ще один до школи крок».
     Проблема наступності між початковою ланкою школи та старшою групою дитячого садка завжди була актуальною і належить до числа найважливіших.
   Сьогодні, коли в Україні відбувається глибинне реформування освіти, важливе місце посідає проблема наступності і перспективності між дошкільною та початковою ланкою освіти.
    Спільна робота щодо реалізації наступності ДНЗ і школи починається з розуміння того, що дитячий садок і школа, як два скульптура, що працюють разом, повинні діяти узгоджено – в одному напрямі.

Вчителі і вихователі з задоволенням працювали разом, обговорювали спільні питання. А презентація ДНЗ №3, фотовиставка «Калейдоскоп наших справ», не залишила байдужим жодного вчителя.








Немає коментарів:

Дописати коментар