Сподіваємось, що інформація, яку Ви отримаєте,
допоможе усвідомити важливість дошкільної освіти.

вівторок, 23 вересня 2014 р.

Веселка талантів збирає друзів

23 вересня в дитячому садочку розкрилася  «Веселка талантів», яка подарувала дошкільнятам  масу чудових емоцій та посмішок. Діти з групи «Дзвоники» відчували неймовірну святкову атмосферу під час Дитячого караоке, з захопленням слухали співи друзів та співали самі. Під час розваги «Танцювальний ринг» діти  групи «Ромашка» показали свої  танцювальні вміння та таланти. «Марафон усної народної творчості» допоміг дітям груп «Бджілка», «Веселка», «Метелики»  розкрити артистичні здібності, сприяв вихованню впевненості в собі, підвищенню самооцінки. Навіть самі сором’язливі та несміливі діти із задоволенням декламували  вірші, скоромовки,  лічилки, забавлянки.
Педагоги та вихованці ДНЗ з радістю прийняли участь у  театралізованій діяльності  "Казка в гості завітала".  Вихователі створили для цього середовище, яке дало змогу розкритися творчим талантам та акторським здібностям дітей. Ніщо так не об’єднує дітей та дорослих, як підготовка до вистави, бурхливе обговорення костюмів, готування ролей – усе це перетворилося на яскраву гру, що запам’яталася дітям на все життя. Розкриваючи сюжети казок, оповідань, діти з радістю виконували взяті на себе ролі через пісні, таночки, художнє слово.
Створення піднесеного настрою, естетичне та моральне задоволення стало пріоритетним напрямком проведення Дня мовленнєвої та музичної творчості  в нашому закладі. Ці заходи стали ще однією сходинкою в досягненні спільної мети – розвитку творчості дошкільника.

    











Немає коментарів:

Дописати коментар