Сподіваємось, що інформація, яку Ви отримаєте,
допоможе усвідомити важливість дошкільної освіти.

середу, 24 вересня 2014 р.

Гармонія руху
Одне із завдань дитячого садка – функціональне вдосконалення дитячого організму, підвищення його працездатності, підготовка організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Тому педагоги закладу всіляко сприяють оздоровленню та зміцненню дитячого організму. 
Цікаво і змістовно пройшов день олімпійця - фізкультурника у нашому «Сонечку”: ритмічна ранкова гімнастика, яка бадьорить на весь день, спортивне свято для дітей молодшої і середньої групи, на яке завітали із завданнями Маша і Ведмідь, Малі олімпійські ігри для дітей старших груп, Великі перегони для малюків, віртуозний екомарафон зі смугою перешкод для старших дошкільнят.
Участь у спортивних заходах приймали  усі діти дошкільного закладу. Адже це було справжнє свято спорту. Навіть його очікування викликало у дітей позитивні емоції. Рухливі та спортивні ігри, атракціони, сюрпризи, якими була насичена програма, викликали у дітей щирий сміх, захоплення, радість. Старші дошкільники навіть здійснили  подорож в Давню Грецію.  Вихователь Щербак Т.М.  розповіла, що саме в цій країні давним-давно вперше проводились Олімпійські ігри, запалювався Олімпійський вогонь. Він став символом Олімпіади, який означає дружбу, гідність всіх людей.
Всі заходи в дитячому садку пройшли дуже цікаво і яскраво, зі спортивним запалом, шумно і дуже весело. Під час змагань діти мали змогу показати свої фізичні здібності, витримку, чесність, вправність у виконанні фізичних рухів. Допомагали маленьким олімпійцям подолати перешкоди та впоратися із завданнями спортивні вміння та навички, отримані на заняттях з фізичної культури.
Безумовно, на святі переможених спортсменів не було, тому що перемогла дружба. Всі учасники змагань отримали солодкі призи.



























Немає коментарів:

Дописати коментар